Γίνε και εσύ αρωγός στην ενίσχυση προγραμματιστών για συμμετοχή στη FOSDEM

150,001.000,00

Τελείωσε!

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ, eellak.gr) προωθώντας την ανταλλαγή τεχνογνωσίας γύρω από τις ανοιχτές τεχνολογίες, κάθε χρόνο επιλέγει ενεργούς προγραμματιστές (developers) μέσα από ανοιχτές διαδικασίες (ανοιχτό κάλεσμα και αξιολόγηση) για να συμμετέχουν στη FOSDEM (fosdem.org) όπου θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες 4-5 Φεβρουαρίου 2017, καλύπτοντας τα έξοδα για μετακίνησή και διαμονή στις Βρυξέλλες.

crowdtestingΣτο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ζητήσουμε να είστε αρωγοί στην πρωτοβουλία αυτή συμβάλλοντας στη χρηματοδότηση για την αποστολή προγραμματιστών στο συνέδριο, λαμβάνοντας υπόψιν ότι το κόστος για την μετάβαση και διαμονή υπολογίζεται σε περίπου 500 ευρώ έκαστος.

Πλατινένιος Υποστηρικτής (1.000,00)

Χρυσός Υποστηρικτής (500,00)

Αργυρός Υποστηρικτής (300,00)

Χάλκινος Υποστηρικτής (150,00)

Κωδικός: Μ/Δ Κατηγορία:
Σύνολο υποστηρικτών0
Συνολικό ποσό0,00
Στόχος2.500,00
Υπολείπονται2.500,00
Υπολείπονται
Έναρξη30 Δεκεμβρίου 2019
Λήξη24 Ιανουαρίου 2020
Υπολειπόμενος χρόνοςThe campaign ended 4 years, 2 months, 28 days, 10 hours, 56 minutes, 36 seconds ago
Υπολειπόμενος χρόνος

Περιγραφή

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ,eellak.gr) προωθώντας την ανταλλαγή τεχνογνωσίας γύρω από τις ανοιχτές τεχνολογίες, κάθε χρόνο επιλέγει προγραμματιστές ανοιχτού λογισμικού (developers) μέσα από ανοιχτές διαδικασίες (ανοιχτό κάλεσμα και αξιολόγηση) για να συμμετέχουν στη FOSDEM (fosdem.org/) όπου θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες, καλύπτοντας τα έξοδα για μετακίνησή και διαμονή τους στις Βρυξέλλες.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ζητήσουμε να είστε αρωγοί στην πρωτοβουλία αυτή συμβάλλοντας στη χρηματοδότηση για την αποστολή προγραμματιστών στο συνέδριο, λαμβάνοντας υπόψιν ότι το κόστος για την μετάβαση και διαμονή υπολογίζεται σε περίπου 500 ευρώ έκαστος.

 

Additional information

Τύπος Δωρεάς

Αργυρός Υποστηρικτής, Πλατινένιος Υποστηρικτής, Χάλκινος Υποστηρικτής, Χρυσός Υποστηρικτής

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Γίνε και εσύ αρωγός στην ενίσχυση προγραμματιστών για συμμετοχή στη FOSDEM”